Meindert-Talma-Minna

video


Minna

Door Meindert Talma

1 -CD
€ 16,99
Op voorraad @ Velvet Music Leiden
€ 16,99
verwachte levertijd
Voor 14u besteld, vandaag verzonden
verwachte leverkans
100%
releasedatum
07-05-2021
pre- en suffix
EXCEL 96639
import
No (Holland)
barcode
8714374966399

Minna is Meindert Talma’s derde langspeler over de belangrijkste bijzaak ter wereld: de voetbal. Met Minna voltooit Meindert de trilogie die begon met Eenmaal Oranje in 2012 en waarvan in 2019 Balsturig verscheen. ’s-Lands onbekendste popster zoemt op Minna in op de bijzondere levens van onder anderen Willem van Hanegem, Memphis Depay, Arjen Robben, Humphrey Mijnals, Frenkie de Jong, Simon Tahamata en Dirk Kuijt.

"Waarom heet mijn 3e themaplaat Minna? Minna is de titelsong en de bijnaam van Humphrey Mijnals; uitverkozen als de beste Surinaamse voetballer van de 20e eeuw en tevens de eerste Surinamer in het Nederlands Elftal. Ook is de Commissie Mijnals naar hem vernoemd die op 3 juli 2020 in het leven werd geroepen om racisme en discriminatie in het voetbal tegen te gaan.” -Meindert Talma-

Zichzelf begeleidend op piano en synthesizer is Minna een droogkomische en soms aangrijpende muzikale spreekbeurt over de Nederlandse voetbalgeschiedenis en het zoveelste bewijs van Meinderts eenzame klasse.


VelvetMusic.nl maakt gebruik van cookies

Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie in onze privacyverklaring

Ik ga akkoord