Uitgelichte cd's

Radiohead-Kid-a-mnesia
Radiohead
Kid A Mnesia
3- CD
€ 21,99
Joan-As-Police-Woman-Tony-Allen-Dave-Okumu-The-solution-is-restless
Abba-Voyage
Abba
Voyage
1- CD
€ 16,99
Gov-t-Mule-Heavy-load-blues
Gov't Mule
Heavy Load Blues
1- CD
€ 18,99
Yorick-Van-Norden-Playing-by-ear

Wil je graag een cd kopen met jouw lievelingsmuziek erop? Bij Velvet Music kun je een leuke cd en andere muziek kopen in een van onze winkels door heel het land, maar je kunt deze ook online bestellen. Muziek doet veel met ons en is van én voor iedereen. Zo kun je emotioneel raken van een specifiek nummer die je doet denken aan een bepaalde gebeurtenis in jouw leven, maar denk je bij een ander nummer aan een onvergetelijk moment dat je hebt meegemaakt. Door het online bestellen van jouw lievelingsmuziek op cd geniet je van krachtige instrumenten, de meest prachtige stemgeluiden en veelzijdige melodieën. Daarom haal jij je hart gegarandeerd op in de webshop van Velvet Music.

Jouw favoriete cd kopen in onze online winkel

In onze fysieke en online winkels kun je verschillende soorten muziek kopen, waaronder een leuke cd. Velvet Music biedt muziek aan van de grootste en kleinste artiesten en alles ertussenin. Hierbij maakt het niet uit of je voorkeur uitgaat naar jazz, rock, dance, metal of juist klassieke muziek. Bij ons kun je de cd van jouw favoriete artiest en muziek eenvoudig en snel online kopen. Als een artiest een nieuw album of nieuwe cd heeft aangekondigd en jij deze graag wilt bestellen, kun jij alvast een reservering plaatsen. Het album wordt dan op de dag van de release bij je thuisbezorgd. Daarnaast kun je bij ons terecht voor ‘moeilijker’ leverbare titels en verschillende soundtracks van de beste films.

Naast een cd kun je ook een dvd en vinyl online bestellen

Je kunt in de online winkel van Velvet Music niet alleen een cd bestellen. Wij hebben meerdere films in verschillende genres in ons aanbod opgenomen. Denk hierbij aan liveshows van grote artiesten, de nieuwste films, interessante documentaires en tv-series. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan vinyl voor de liefhebbers die thuis een lp-speler hebben staan.

Gebruik onze uitgebreide zoekfunctie

Wil je een specifieke cd met de beste muziek online kopen, maar kun je hem niet vinden? Maak dan gebruik van de uitgebreide zoekfunctie. In no time heb je het album waar je naar zocht gevonden en kun je deze bestellen door de cd in het winkelmandje te plaatsen. Binnen enkele stappen is het bestelproces voltooid en krijg jij jouw bestelling binnen enkele (werk)dagen thuisbezorgd. Heb je vragen over het kopen van muziek, zoals een cd? Stuur dan een e-mail naar orders@velvetmusic.nl en we beantwoorden je vraag snel. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in een van onze fysieke winkels in bijvoorbeeld Leiden.

VelvetMusic.nl maakt gebruik van cookies

Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie in onze privacyverklaring

Ik ga akkoord