Veelgestelde vragen

Welkom in onze nieuwe webshop. Er zijn een aantal dingen hetzelfde gebleven, maar veel is anders. Hieronder hebben wij geprobeerd in te schatten welke vragen je zou kunnen hebben. Mocht je antwoord daar niet tussen staan of mocht je zitten met andere kwesties en/of feedback, schroom niet ons te mailen op orders@velvetmusic.nl. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, zo goed mogelijk helpen.

Veelgestelde vragen

Ik probeer in te loggen, maar ik krijg een melding dat mijn gebruikersnaam en wachtwoord niet kloppen. Hoe kan dit?

Door een overstap naar een nieuw (en beter) beveiligingssysteem hebben we de oude accounts helaas niet mee kunnen nemen naar de nieuwe website. We willen je vragen een nieuw account aan te maken voor het plaatsen van nieuwe bestellingen. Een klein ongemak, maar helaas onvermijdelijk.

Ik had nog een openstaande bestelling op de oude website. Wat gebeurt hiermee?

Daar gaan we gewoon mee verder alsof er niets is veranderd. Je kunt de status van die bestelling bekijken door met uw oude inloggegevens in te loggen op deze aangepaste versie van onze oude site. Je krijgt een mail wanneer de bestelling is verzonden en als altijd verzenden wij in principe alleen complete bestellingen. Mocht er vertraging optreden zullen we je ook een mailtje sturen zoals je van ons gewend bent.

Kan ik mijn bestellingen ook ophalen in een andere stad dan Leiden?

De nieuwe website is een project in ontwikkeling. Voor nu is het alleen nog mogelijk om bij het afrekenen te kiezen voor een pick-up in Leiden. Het is de bedoeling dat dit we dit gaan uitbreiden. Op welke termijn dat is hebben we momenteel geen zicht op.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling geleverd wordt?

Wanneer de bestelling op een werkdag voor 14:00u besteld is en voorradig is, dan sturen wij deze dezelfde dag nog op. Hier ontvang je ook bericht van. Bij titels die wij niet op voorraad hebben, is de levertijd een inschatting. Klik hier voor meer informatie over de levertijden.

VelvetMusic.nl maakt gebruik van cookies

Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie in onze privacyverklaring

Ik ga akkoord