Aanbiedingen

Vind al jouw nieuwe muziek via onze outlet in de winkel of online! Bij Velvet Music ben je zeker van de nieuwste en oudere releases. Met jarenlange ervaring voorzien we jou van de beste kwaliteit muziek. Of dit nu op cd, lp of digitaal is, jij luistert altijd naar het de mooiste hits en jouw favoriete artiesten. Heb je geen tijd om een van onze winkels te bezoeken? Wij hebben voor jou de oplossing: een online muziek outlet. Alles wat je zoekt, overzichtelijk op een rij en eenvoudig bestelt.

De beste muziek koop je in onze outlet in een van de winkels of eenvoudig online

Tegenwoordig heeft iedereen een digitaal abonnement op een muziekprovider. Hierdoor zijn cd’s en Vinyl ‘overbodig’ geworden. Maar zeg eens eerlijk, er gaat toch niks boven het vasthouden van een plaat of het plaatsen van de naald op een lp? Laat ons weten wat je zoekt en wij bestellen het direct. Bekijk ook eens het aanbod van muziek in de outlet online of in onze platenzaak. Hier vind je verschillende genres en namen waar je wellicht zelf nog niet aan had gedacht.

Geef aan ons door waar je naar op zoek bent

Of het nu een lp is van een bekende popster of een cd van een oude band, wij zorgen dat je vindt wat je zoekt. Zelfs de titels die moeilijker te vinden zijn, koop je bij ons. Heb je de muziek in onze outlet online bekeken? Plaats dan eenvoudig een bestelling of kom langs in een van de winkels in Leiden, Dordrecht of elders in Nederland. Voor vragen over het aanbod of je bestelling mail je naar orders@velvetmusic.nl.

VelvetMusic.nl maakt gebruik van cookies

Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie in onze privacyverklaring

Ik ga akkoord