BUBBLE GUM LTD EDITION OP VINYL MET SPECIALE 3D ALBUMCOVER + CD + T-SHIRT


Bubble Gum is het nieuw album van De Staat.

Het 5e album van de band uit Nijmegen is verkrijgbaar als normale CD en LP versie, maar ook als de INDIE-ONLY LP versie, en alsof dan nog niet genoeg is... Bubble Gum is ook verkrijgbaar als een INDIE-ONLY LP versie met CD en T-SHIRT.

Verkrijgbaar in beperkte oplage dus OP = OP! Bestellen? Klik hier!

VELVET DELFT KIEST WILLIAM FITZSIMMONS


Bij Velvet Delft vind Ronald de plaat Mission Bell van William Fitzsimmons een perfecte zondagochtendplaat!

Meer filmpjes en tips van de real life VelvetMusic winkels zijn te vinden op de VelvetMusic YouTube pagina.

Jouw platenzaak voor lp, cd én dvd

Iedere platenzaak van Velvet Music wordt gerund door muziekliefhebbers, voor muziekliefhebbers. De eerste winkel waar je eindeloos lp’s, cd’s en dvd’s kunt kopen werd meer dan 25 jaar geleden geopend in Leiden. In de loop der jaren zijn er meer platenzaken én een uitgebreide webwinkel bijgekomen.

Velvet Music is thuis in ieder genre

Iedere platenzaak van Velvet Music is thuis in vrijwel elk genre: van pop tot hiphop en van jazz tot heavy metal. In het grote en veelzijdige aanbod van elke winkel kun je lp’s en cd’s kopen. Als jouw plaat niet op voorraad is, dan bestellen we deze voor jou. Zelfs voor ‘moeilijker’ leverbare titels ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast vind je in ons aanbod live dvd’s en verschillende andere films. Dat is de service die je van iedere platenzaak mag verwachten!

Bestel online of kom langs!

Heb je jouw favoriete album al gevonden? Of de dvd waar je al zolang naar op zoek bent? Dan kun je eenvoudig jouw lp, cd of dvd bestellen in onze webwinkel. Binnen enkele stappen doorloop je het bestelproces en je betaalt op veilige wijze. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze platenzaken. Tot ziens bij Velvet Music!