Velvet Music Leiden

Openingstijden

Ma 12:00 - 18:00

Di   09:30 - 18:00

Wo 09:30 - 18:00

Do 09:30 - 21:00

Vri 09:30 - 19:00

Za 09:00 - 18:00

Zo 12:00 - 18:00

Velvet Music Leiden

Adres:
Nieuwe Rijn 34
2312 JE Leiden

071-5128157
leiden@velvetmusic.nl
Facebook

 

Ben je op zoek naar een professionele platenzaak in Leiden voor het kopen van jouw favoriete muziek? Velvet Music is een platen- en cd-winkel in leiden voor de echte muziekliefhebbers. Je hebt bij ons de keuze uit een ruim aanbod. Zit de muziek waar je naar op zoek bent er toch niet tussen? Geef dit dan aan ons door en wij bestellen deze voor jou. In Leiden kun je, naast onze platenzaak, ook terecht in onze outlet waar je nog veel meer muziek kunt kopen.

Voor en door muziekliefhebbers

Meer dan 250.000 platen

Alle genres die je maar kunt bedenken

Direct een Lp of CD kopen?

Bekijk ons assortiment

Een platenzaak in Leiden met diverse soorten muziek

Onze platenzaak in Leiden is in 1990 geopend en was de eerste in de reeks. Daarna zijn er nog meer zaken bijgekomen, waardoor je nu, naast Leiden, ook in onder andere Dordrecht en Eindhoven terecht kunt voor het kopen van je muziek in een echte platenwinkel. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten muziek. Voor iedereen hebben we wel een genre dat bij hem of haar past. Denk hierbij aan klassieke muziek om tot rust te komen of juist de hedendaagse popnummers om mee te zingen. In onze platenwinkel in Leiden koop je alle muziek die je thuis wilt luisteren.

Plaat
Plaat

Op verschillende manieren muziek luisteren dankzij onze cd-winkel in Leiden

In onze platenwinkel in Leiden hebben we een ruim aanbod muziek om naar te luisteren. De manier waarop je dit doet, bepaal jij helemaal zelf. Wil je de muziek echt luisteren zoals het bedoeld was? Dan is het kopen van vinyl platen hier uitermate geschikt voor. Bij een platenspeler hoor je een uniek en rauw randje waardoor je extra geniet van de muziek. Echter kun je in onze cd-winkel in Leiden ook kiezen voor andere mogelijkheden. Denk hierbij aan het kopen van cd’s of juist genieten van een uniek concert door het bestellen van een dvd. Wanneer je een muziekliefhebber bent, vertrek je bij onze cd-winkel in Leiden met een grote glimlach op jouw gezicht.

Kom naar onze winkel voor de beste muziek

In onze platenwinkel in Leiden ben je van harte welkom voor verschillende muziekgenres. Ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel toe te komen? Geen probleem! Je kunt jouw favoriete muziek namelijk ook in onze webshop bestellen. Heb je vragen over het online bestellen of ben je op zoek naar muziek van een bepaalde artiest? Stuur dan een e-mail naar orders@velvetmusic.nl of breng een bezoek aan onze platenzaak in Leiden of een van onze andere vestigingen.

VelvetMusic.nl maakt gebruik van cookies

Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie in onze privacyverklaring

Ik ga akkoord