Velvet Music Dordrecht

Velvet Music Dordrecht

Adres:
Voorstraat 180
3811ES Dordrecht

078-6141481
dordrecht@velvetmusic.nl
Facebook

Openingstijden

Ma 10:00 - 17:30

Di  10:00 - 17:30

Wo 10:00 - 17:30

Do 10:00 - 17:30

Vri 10:00 - 17:30

Za 10:00 - 17:30

Zo 12:00 - 17:00

 

Velvet Music is een platenzaak met verschillende vestigingen door heel Nederland, waaronder een in Dordrecht. Bij ons koop je verschillende soorten muziek van legendarische artiesten zoals Michael Jackson tot opkomende bands. Wij hebben Nederlandstalige muziek, maar ook artiesten die in een andere taal zingen. Iedere platenwinkel van Velvet Music wordt gerund door echte muziekliefhebbers die graag voor jou klaar staan, zo ook in Dordrecht. Wanneer je op zoek bent naar een artiest of nummer op cd of lp, dan kunnen wij deze voor jou bestellen.

Voor en door muziekliefhebbers

Meer dan 250.000 platen

Alle genres die je maar kunt bedenken

Direct een Lp kopen?

Bekijk ons assortiment

Een uitgebreid assortiment topmuziek bij onze platenzaak in Dordrecht

Wanneer je gek bent op mooie muziek en hier dagen naar kunt luisteren, slaag je gegarandeerd in onze platenzaak in Dordrecht. Iedere vestiging van Velvet Music, in Dordrecht, Delft of elders in Nederland, is een combinatie van een cd-winkel en een platenwinkel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor een grote hoeveelheid cd’s, dvd’s en lp’s. Dit is muziek voor iedere generatie, van Bob Dylan tot Marvin Gaye en van Kraak & Smaak tot Bob Marley. In onze platenzaak in Dordrecht koop je verschillende muziekgenres om van te genieten. Bekijk ook de verschillende aanbiedingen in onze winkels of in onze webshop om de beste muziek te kopen tegen aantrekkelijke prijzen.

Plaat
Plaat

Genieten van de beste muziek op jouw eigen manier

Dankzij onze platenwinkel en cd-winkel in Dordrecht kun je altijd genieten van heerlijke muziek. Iedereen luistert naar zijn of haar lievelingsmuziek op hun eigen manier. De een doet dit met een lp-speler en de andere bekijkt liever een dvd. In ons aanbod hebben we ook verschillende dvd’s met live-concerten of mooie documentaires erop. Beleef de legendarische concerten van bijvoorbeeld Pink Floyd nog een keer. Wanneer je gek op series bent, slaag je ook zeker bij onze platenwinkel in Dordrecht. Wij hebben namelijk de beste series om thuis op de bank te kijken.

Kom naar onze cd-winkel in Dordrecht

Wil je graag de nieuwe muziek van jouw favoriete artiest beluisteren, maar heb je de lp of cd nog niet in huis? Kom dan naar onze cd-winkel in Dordrecht en sla jouw slag door het kopen van de beste muziek. Komt de muziek binnenkort pas uit en wil je hier snel bij zijn? Stuur dan een e-mail naar orders@velvetmusic.nl of plaats jouw reservering eenvoudig en snel in onze webshop.

VelvetMusic.nl maakt gebruik van cookies

Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie in onze privacyverklaring

Ik ga akkoord