Velvet Music Delft

Velvet Music Delft

Adres:
Voldersgracht 3
2611ET Delft

015-2133020
delft@velvetmusic.nl
Facebook

Openingstijden

Ma 12:00 - 18:00

Di  09:30 - 18:00

Wo 09:30 - 18:00

Do 09:30 - 18:00

Vri 09:30 - 21:00

Za 09:30 - 18:00

Zo 12:00 - 17:00

 

Voor goede muziek kom je naar onze platenzaak in Delft. Velvet Music in Delft is een combinatie van een cd-winkel en een platenwinkel. Hierdoor heb je de keuze uit verschillende soorten muziek en kun je dit op meerdere manieren beluisteren. Wat jouw lievelingsmuziek ook is en naar welke artiesten je ook luistert, bij ons weet je zeker dat je vindt waar je naar op zoek bent. In onze platenzaak in Delft werken deskundige muziekliefhebbers die je graag helpen bij het vinden van de juiste muziek. Wanneer je zelf niet precies weet hoe een nummer heet, is de kans groot dat zij het wel weten.

Voor en door muziekliefhebbers

Meer dan 250.000 platen

Alle genres die je maar kunt bedenken

Direct een Lp of CD kopen?

Bekijk ons assortiment

Een platenzaak in Delft voor al jouw cd’s en lp’s

Doordat onze platenzaak in Delft een combinatie is van een platenwinkel en een cd-winkel is de kans groot dat jouw lievelingsmuziek hier aanwezig is. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan helpen we je graag door de juiste muziek te bestellen. Heb je gevonden waar je naar op zoek bent? Of ben je een uniek exemplaar tegengekomen die je nog niet kent? Vraag dan aan een van de medewerkers van onze platenwinkel in Delft of je de muziek kunt beluisteren met een van de beschikbare koptelefoons.

Plaat
Plaat

Vergroot jouw eigen collectie met de ontbrekende muziek

Wanneer je een collectie hebt, doe je dit natuurlijk omdat je fan bent van een artiest. Mis je nog een of twee albums of ben je op zoek naar iets nieuws om jouw collectie te vergroten? In onze platenwinkel in Delft heb je genoeg keuze. Denk bijvoorbeeld aan een dvd van een concert van jouw favoriete artiest of koop een lp die net uit is.

U heeft altijd de mogelijkheid om muziek te luisteren

Woon je niet in de omgeving van Delft, maar wil je wel graag naar onze platenzaak komen? Wij hebben meerdere vestigingen waardoor de kans groot is dat er altijd wel een bij jou in de buurt zit. Je vindt ons onder andere in Eindhoven en Leiden. Daarnaast kun je ook altijd terecht in onze webshop, waar je een ruim aanbod aan muziek online kunt bekijken en bestellen. Hier scrol je op je eigen tempo door het aanbod en bekijk je eenvoudig welke nummer op de lp of cd staan.

Kom naar onze cd-winkel in Delft of bestel online

Voor een uitgebreid assortiment van de beste muziek kom je naar onze cd-winkel in Delft. Als muziekliefhebbers staan we graag klaar voor andere muziekliefhebbers. Mocht je liever online kijken en hier vragen over hebben, dan stuur je eenvoudig een e-mail naar orders@velvetmusic.nl.

VelvetMusic.nl maakt gebruik van cookies

Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie in onze privacyverklaring

Ik ga akkoord