Velvet Music Amsterdam

Velvet Music Amsterdam

Adres:
Rozengracht 40
1016NC Amsterdam

020-4228777
amsterdam@velvetmusic.nl
Facebook

Openingstijden

Ma 12:00 - 18:00

Di  12:00 - 18:00

Wo 12:00 - 18:00

Do  12:00 - 18:00

Vri  10:00 - 18:00

Za  10:00 - 18:00

Zo  12:00 - 17:00

Vinyl kopen in Amsterdam doe je eenvoudig bij de shop van Velvet Music. Wij voorzien muziekliefhebbers al meer dan 25 jaar van een breed muziekaanbod in onze winkel, maar ook online. Vind jij het gevoel van vinyl essentieel als je muziek luistert? Wij begrijpen dat. Op het moment dat je de muziek afspeelt op een platenspeler hoor je hoe het bedoeld is. Het zorgt voor een rauw en uniek randje. Kortom, een nieuwe manier van muziek luisteren doe je door een lp (vinyl) te kopen bij ons in Amsterdam.

Als muziekliefhebber kom je vinyl kopen in onze shop in Amsterdam

Wil jij van jouw favoriete artiest een lp kopen in Amsterdam? Platenzaken zijn steeds schaarster in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Dit komt met name door de ontwikkeling van digital platforms waardoor je eenvoudig online muziek kunt luisteren. Toch zijn er een hoop muziekliefhebbers die in het bezit willen zijn van het album of vinyl van hun favoriete artiest. Artiesten besteden hier een hoop tijd aan en laten hun visie op muziek zien. Het kopen van vinyl doe je dan ook bij onze shop in Amsterdam. Je luistert in de winkel naar een aantal nummers en laat je inspireren. Hebben we de lp die jij wilt kopen niet op voorraad in onze shop in Amsterdam? Geen probleem. Wij kunnen alle titels voor je bestellen, zelfs als deze wat moeilijker leverbaar zijn.

Een ruime keuze uit verschillende genres bij het kopen van een lp in Amsterdam

Wil je liever op je gemak ons aanbod bekijken? Dan doe je dit eenvoudig in onze webshop. Zo hoef je de deur niet uit om vinyl te kopen in een shop in Amsterdam, maar scrol je op je eigen tempo door het aanbod. Koop je regelmatig nieuwe muziek of geef je het liever cadeau? Je kunt bij ons in Amsterdam een lp en andere muziek kopen van vrijwel elk genre:

  • Wereldmuziek
  • Jazz
  • Dance
  • Klassiek

Vul jouw collectie aan met unieke lp’s

Zie je door het brede aanbod de perfecte aankoop niet meer? Wij maken je de keuze graag eenvoudiger in een van onze winkels in Leiden, Amsterdam of elders in Nederland. Selecteer een specifiek genre, bekijk de nieuwste releases of kom langs in onze winkel in Amsterdam voor persoonlijk advies bij het kopen van een lp. Werp ook eens een blik op de koopjes voor leuke aanbiedingen. Heb je vragen? Stel ze dan via orders@velvetmusic.nl.

VelvetMusic.nl maakt gebruik van cookies

Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie in onze privacyverklaring

Ik ga akkoord