Muziek

Met meer dan tien vestigingen van Velvet Music in Nederland, is er altijd een cd shop bij jou in de buurt. Je ontdekt hier de nieuwste muziek en tegelijkertijd kun je jouw hart ophalen met releases uit de jaren zestig of zeventig. Natuurlijk is Velvet Music ook online actief en heb je de mogelijkheid om online cd’s, lp’s en dvd’s te bestellen.

Jouw favoriete album vind je bij jouw dichtstbijzijnde cd shop

Ben je een groot fan van Arctic Monkeys en brengen zij binnenkort een nieuw album uit? Gaat jouw voorkeur uit naar Rammstein? Is Charles Bradley jouw favoriete artiest? Of hoor je toch liever The Rolling Stones uit jouw speakers knallen? Naar welk album jij ook op zoek bent, in het ruime assortiment van cd shop Velvet Music vind je het allemaal. Ons aanbod bestaat zowel uit de nieuwste releases als albums die jaren geleden zijn uitgebracht. Ook als je op zoek bent naar een ‘moeilijker’ leverbaar album of als wij het niet op voorraad hebben, dan bestellen we het gewoon voor jou.

Bestel eenvoudig jouw cd online

Heb je weinig tijd om langs te komen bij een van de platenzaken van Velvet Music? Dan bestel je jouw cd gewoon in onze online shop. Binnen enkele stappen doorloop je het bestelproces en de bestelling ontvang je snel bij je thuis! Voor meer informatie over het bestelproces mail je naar online@velvetmusic.nl.

VelvetMusic.nl maakt gebruik van cookies

Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie in onze privacyverklaring

Ik ga akkoord