main image




Drager CD
Aantal items 3
Pre- en Suffix 06007 5391233
Barcode 0600753912331
Releasedatum 26-06-2020

op voorraad online!

LET OP! "op voorraad" betekent Online voorraad. Bel je lokale Velvet winkel of het product daar ook beschikbaar is
Herkomst Het land of regio waar onze distributeur of importeur deze titel vandaan haalt, is:


James Brown Collected is het meest uitgebreide overzicht van de carrière van The Godfather Of Soul. Van de begindagen op het Frederal label, de grote hits op Federal en Polydor en de latere hits op Scotti Bros, deze 3CD bevat hits uit alle periodes, waaronder Try Me, Papa's Got A Brand New Bag, I Got You (I Feel Good), It's A Man’s Man's World, Say It Loud I'm Black And I'm Proud, Ain't It Funky Now, Funky Drummer, Seks Machine, Talkin' Loud And Sayin' Nothing, Woman en Living In America. Alle nummers op Collected zijn de originele single versies.

Disc 1
1.   Please, Please, Please
2.   Try Me
3.   Think
4.   Bewildered
5.   I Don't Mind
6.   Baby You're Right
7.   Lost Someone
8.   Night Train
9.   Prisoner Of Love
10. Oh Baby Don't You Weep
11. Papa's Got A Brand New Bag
12. I Got You (I Feel Good)
13. Ain't That A Groove
14. It's A Man's Man's Man's World
15. Don't Be A Dropout
16. Bring It Up
17. Let Yourself Go
18. Cold Sweat
19. I Can't Stand Myself (When You Touch Me)
20. There Was A Time
21. I Got The Feelin'
22. Licking Stick - Licking Stick
23. Say It Loud - I'm Black And I'm Proud
24. Goodbye My Love
25. Give It Up Or Turnit A Loose
26. I Don't Want Nobody To Give Me Nothing (Open Up The Door I'll Get It Myself)

Disc 2
1.   Mother Popcorn
2.   World
3.   Let A Man Come In And Do The Popcorn
4.   Ain't It Funky Now
5.   It's A New Day
6.   Funky Drummer
7.   Brother Rapp
8.   Get Up I Feel Like Being A Sex Machine
9.   Super Bad
10. Get Up, Get Into It, Get Involved
11. Soul Power
12. Escape-Ism
13. Hot Pants (She Got To Use What She Got To Get What She Wants)
14. Make It Funky
15. I'm A Greedy Man
16. Talkin' Loud And Saying Nothin'
17. King Heroin
18. There It Is
18. Honky Tonk
20. Get On The Good Foot
21. I Got A Bag Of My Own
22. I Got Ants In My Pants

Disc 3
1.   The Boss
2.   People Get Up And Drive Your Funky Soul
3.   Stoned To The Bone
4.   The Payback
5.   Woman
6.   My Thang
7.   Papa Don't Take No Mess
8.   Get Up Offa That Thing
9.   Bodyheat
10. Give Me Some Skin
11. Love Me Tender
12. It's Too Funky In Here
13. Living In America
14. Gravity
15. I'm Real
16. Static
17. The Payback Mix
18. Gimme Your Love
19. Can't Get Any Harder