IMPORTS

Als speciaalzaak vinden wij het belangrijk ook 'moeilijker' leverbare titels te kunnen aanbieden. In theorie is alles wat op onze website staat leverbaar. Echter, er zijn uiteraard uitzonderingen op de regel. Sommige artikelen worden geïmporteerd uit andere landen en het is altijd lastig te voorspellen wanneer een import binnen komt. Wij bestellen ze bij de distributeur, maar hebben geen zicht op het traject van labels, distributeurs, leveranciers en vervoerders dat daaraan vooraf gaat.
Ter indicatie: gemiddeld doen goed leverbare imports er een week of drie over om binnen te komen. Dus; bij imports, houd rekening met een 'langere' levertijd. Als een titel helaas tóch niet leverbaar blijkt, maken wij het betaalde bedrag uiteraard direct terug.


BACKORDER-PERIODE
Een bestelde titel blijft in bestelling staan gedurende de backorder-periode. Die verschilt per titel, maar is meestal 30, vaak 60, en soms zelfs 90 dagen. Mocht het niet lukken de bestelde titel binnen die periode te leveren, of blijkt eerder dat een titel niet meer geleverd wordt, dan komt de bestelling van die titel automatisch te vervallen. 

We stellen je dan zo snel mogelijk per mail op de hoogte en we vinden samen een oplossing (dat wil zeggen: terugstorten van het reeds betaalde bedrag, opnieuw een poging wagen etc).