The Golden Years of Dutch Pop Music

Onder de noemer ‘The Golden Years of Dutch Pop Music’ is er een prachtige verzameling van Nederlandse artiesten die schitterden in de hoogtijdagen van de Nederlandse muziek. Bij Velvet Music bestel je jouw favoriete 2cd eenvoudig in de webshop of je komt langs in een van onze winkels.

Aangezwengeld door de explosie van de Nederbeat-sound vormden de jaren zestig en zeventig een ongekend succesvolle en productieve periode in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Als eerbetoon aan deze gloriedagen is de serie ‘The Golden Years Of Dutch Pop Music’ uitgebracht met de meest invloedrijke bands en artiesten van deze gouden jaren. Of je nu fan bent van Boudewijn de Groot, vroeger veel luisterde naar Rob de Nijs of dat je voorkeur uitgaat naar Peter Koelewijn: in deze mooie serie komt iedere populaire artiest van toen aan bod.

De cd’s van ‘The Golden Years Of Dutch Pop Music’ bestaan niet alleen uit de bekendste hits, maar bevatten ook mooie albumtracks en weinig vertoonde b-kanten. Ieder deel is verpakt in een 2cd en bevat een klein boekwerk met extra informatie. Plaats een bestelling in onze webshop en jouw exemplaar valt binnenkort bij jou op de deurmat. Liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Wij heten je van harte welkom in één van onze platenzaken!

 -
 -
 -
 -