Douwe Bob - Born To Win, Born To LoseDouwe-Bob-Born-To-Win-Born-To-Lose.jpg
Douwe Bob - Born To Win, Born To Lose -COLOURED-Douwe-Bob-Born-To-Win-Born-To-Lose-COLOURED-.jpg
Douwe Bob - Born To Win, Born To LoseDouwe-Bob-Born-To-Win-Born-To-Lose.jpg
Douwe Bob - Born To Win, Born To Lose -COLOURED-Douwe-Bob-Born-To-Win-Born-To-Lose-COLOURED-.jpg

Born To Win, Born To Lose

Door Douwe Bob

1 -LP
Niet beschikbaar
Ook verkrijgbaar:
1-CD
releasedatum
28-05-2021
pre- en suffix
MOVLP 2851
barcode
0602435419473

Born To Win, Born To Lose is het vijfde studioalbum van Douwe Bob en de plaat die hij ‘altijd al wilde, maar nooit durfde te maken.’

Thuiskomen, zo voelt het. ‘Ik heb nog nooit zoveel plezier gehad in het maken van een album’, zegt Douwe Bob. Dat ‘thuis’ van Douwe Bob bevindt zich in het land van de Americana/Country. Born To Win, Born To Lose bewijst hoe goed hij in dat genre de weg weet. Inclusief alle uithoeken. En zonder daarbij ook maar een moment het woord pop te vergeten. Het album bevat dertien nummers, zelfgeschreven of in samenwerking met gelijkgestemden, en geproduceerd door Daniël Lohues.

Born To Win, Born To Lose. Zes woorden. De laatste drie heeft Douwe Bob in zijn nek getatoeëerd staan, maar de andere drie, die voor de komma, horen er net zo goed bij. Het leven, zie ook het artwork van het album, heeft z’n lichte en z’n duistere kanten. Er valt veel te vieren en te genieten, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Accepteer het, laat het los, dát is de troostrijke boodschap van dit album dat een schouder wil zijn in onzekere tijden... Born To Win, Born To Lose!

video


VelvetMusic.nl maakt gebruik van cookies

Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie in onze privacyverklaring

Ik ga akkoord