Jon-Allen-meanwhile

video


...meanwhile

Door Jon Allen

1 -CD
€ 16,99
€ 16,99
verwachte levertijd
60 werkdagen
verwachte leverkans
40%
releasedatum
21-05-2021
pre- en suffix
VVNL 40662
import
No (Holland)
barcode
8717931340663

‘…meanwhile is het vijfde studioalbum van de Britse singer-songwriter en de opvolger van ‘Blue Flame’ uit 2018. Het is in vele opzichten een nieuw album, zo heeft Jon Allen zelf zijn album geproduceerd in plaats van Tristan Longwirth, die zijn vorige vier platen heeft geproduceerd.

Het grootste deel is opgenomen in Jon’s huis. Er waren sleutelfiguren die Jon behoedden voor het doordraaien of, zoals Quincy Jones ooit zei ‘de verlamming van de analyse’, welke kan optreden als je geen andere creatieve geest hebt om mee te sparren en die als klankbord kan fungeren. Twee ervan zijn oude vrienden waarmee Jon aan Liverpool Institute or Performing Arts studeerde. De broers Adam en Dan Skinner hebben elk een eigen bijdrage geleverd; Adam schreef de prachtige strijkarrangementen op nummers ‘Blame it All On Me’ en ‘How Long’ en Dan perfectioneerde de beste inspanningen van Jon als mixtechnicus.

Het album is een achtbaan van emoties. Met nummers die in de piek van de lockdown zijn geschreven waarbij hoop en een zonnige blik op de toekomst doorschemert in het hele album. De tijd gaat door, wat er ook gebeurd, dus probeer te genieten van de kleine momenten die ‘in de tussentijd’ gebeuren.

VelvetMusic.nl maakt gebruik van cookies

Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie in onze privacyverklaring

Ik ga akkoord