Platen kopen

Met een veelzijdig aanbod ben je bij Velvet Music aan het juiste adres voor het kopen van platen. Het mooie aan muziek is dat het voor iedereen is. Het maakt niet uit van welk genre je houdt of hoe oud je bent. Iedereen kan genieten van de prachtige stemgeluiden, dampende gitaren, krachtige drums en zuivere klanken. Daarom haal jij, als je lp’s of cd’s wilt kopen, gegarandeerd je hart op bij de platenzaken van Velvet Music.

Platen kopen? Ontdek de veelzijdigheid van Velvet Music!

Bij Velvet Music hebben we muziek van zowel de grootste als kleinste artiesten in ons aanbod opgenomen. Of je nu zoekt naar de nieuwste roots, pop, hiphop of metal releases. Of als je een voorliefde hebt voor klassieke muziek of dance. Ontdek de veelzijdigheid van Velvet Music en vind jouw favoriete plaat!

Ervaar de muziekbeleving

Als je langskomt in een van onze winkels ervaar je de muziekbeleving gegarandeerd. Je stapt een oase van muziek binnen. Er hangen posters van nieuwe (of oude) releases, er wordt natuurlijk muziek gedraaid, je kunt op je eigen tempo rondneuzen, de platen kopen waar je naar zoekt en als je wilt kun je zelfs muziek luisteren met een van de koptelefoons.

Liever online bestellen? Dat kan ook!

Wil je liever online jouw lp platen kopen? Omdat je weinig tijd hebt om langs te komen? Dat kan uiteraard. Binnen enkele klikken doorloop je het bestelproces en je betaalt met een veilige betaalmethode. Voor je het weet ligt jouw favoriete album bij jou op de deurmat. Heb je vragen over het bestelproces of is jouw favoriete album niet op voorraad? Mail dan naar online@velvetmusic.nl.

VelvetMusic.nl maakt gebruik van cookies

Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Meer informatie in onze privacyverklaring

Ik ga akkoord