SHARON JONES & THE DAP-KINGS SOUL OF A WOMAN -LTD RED VINYL-

Ondanks dat ze al jaren tegen kanker vocht viel het bericht eerder dit jaar dat Sharon Jones was overleden ons rauw op het dak. De performer in hart en nieren bleef echter tot haar lichaam het niet meer toeliet optreden en opnemen. Tijdens de behandeling liep ze wanneer het kon de studio in om samen met haar legendarische band The Dap-Kings de laatste hand te leggen aan haar laatste album. We mogen in onze handjes knijpen dat we in plaats van een compilatie van restjes nog een volwaardige studioplaat geserveerd krijgen. Rust zacht, Sharon Jones.

Het album Soul Of A Woman is ook verkrijgbaar als LTD RED VINYL!
Bestellen? Klik hier!

U2 PRE-ORDER T-SHIRT ACTIE SONGS OF EXPERIENCE

Op 1 december verschijnt het nieuwe album van U2. 'Songs Of Experience' gaat de plaat heten. Het album bestaat uit songs die Bono baseerde op brieven die hij schreef naar zijn naasten en is een tweeluikt met hun vorige album 'Songs Of Innocence'. Het nieuwe album werd geproduceerd door Danger Mouse.

 

Pre-order het album nu en je krijgt er, zolang de voorraad strekt, een exclusief U2 t-shirt bij. Alvast bestellen? Klik hier! Of pre-order het album bij je favoriete VelvetMusic winkel!