VelvetMusic Breda gaat verhuizen. Zaterdag 1 februari is de laatste dag op de huidige locatie. Zondag 2 februari t/m dinsdag 4 februari is VelvetMusic Breda gesloten om een ieder op woensdag 5 februari te kunnen verwelkomen op het nieuwe adres... Houtmarkt 162.


Eminem kondigt uit het niets een nieuw album aan met de titel 'Music To Be Murdered By'. Het elfde Eminem album bestaat uit twintig tracks, waaronder collabs met Juice WRLD, Ed Sheeran en Anderson .Paak. Op Instagram laat de rapper weten zich te hebben laten inspireren door Alfred Hitchcock.

Het album is verkrijgbaar vanaf 31-1-2020 maar is HIER alvast te bestellen.


The Kik vindt zichzelf opnieuw uit met synthesizers. Zónder zelfverloochening. Het blijft The Kik. Bekend van radio en televisie. Met eigen werk, een frisse look en een kersvers geluid. Het nieuwe album 'Jin' verschijnt 14-2-2020 en alvast bestellen kan HIER!


'Unfold' heet het nieuwe album van Chef'Special (releasdatum 6-3-2020). Naast de CD en LP versie verschijnt er ook een COLOURED LP versie. Bestel nu alvast 'Unfold" en je krijgt er een tote-bag en de 12-inch 'Shot In The Dark' bij cadeau! Beperkte oplage dus wees er snel bij! Alvast bestellen kan HIER.


Nieuw album Pearl Jam verschijnt 27-3-2020. Gigaton is de elfde studioplaat en is geproduceerd door de band zelf samen met Josh Evans. Gigaton zal verkrijgbaar zijn als harcover digipack met een boekwerk van 40 pagina's. De 2LP bevat drie bespeelde kanten en één plaatkant met een ets erop en een 28 pagina's tellend boekwerk.

Alvast bestellen kan HIER!


Gregory Porter is een van de meest aansprekende stemmen op de internationale soul/jazzscene van de afgelopen tien jaar. Hij won vele internationale prijzen, waaronder 2 Grammy Awards en 2 Edisons. Daarbij behaalde alle Porter albums de gouden status in Nederland. 'All Rise' is het vierde studio-album van Gregory Porter op het legendarische Blue Note label. De 12 songs op het album werden door Porter zelf geschreven en het thema van het album is alles-overstijgende liefde.

Alvast bestellen kan HIER!


Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Het vierde album van Eefje de Visser is getiteld Bitterzoet en is nu verkrijgbaar op CD, VINYL en TRANSPARANT VINYL.