Californian Soil is de derde plaat van dit Britse gezelschap uit Nothingham. De band brak in 2013 door met hun single Strong van hun debuutalbum If You Wait. In 2017 volgde Truth Is A Beautiful Thing. Californian Soil alvast bestellen kan HIER!

'Songs For The Drunk And Broken Hearted' is album nummer 13 van Mike Rosenberg, beter bekend als Passenger. Rosenberg schreef het grootste deel van het album toen hij net weer single was en veel van de nummers bevatten dronken personages met gebroken harten, de rode draad van het album heeft daarom ook het thema liefdesverdriet. Bestellen kan HIER!

Taylor Swift brengt vanuit het niets haar 2e album uit in 2020. Evermore is het 9e studio album en de opvolger van het eerder dit jaar verschenen Folklore. Evermore ligt in het verlengde van Folklore, dat Swift geschreven heeft met Aaron Dessnet van The National. Hij is ook op Evermore te horen, net als Bon Iver en Haim. Bestellen kan HIER!

Het album 'III' van Sir Paul McCartney, opgenomen tijdens de recente lockdown, volledig door Paul zelf geschreven, ingespeeld en geproduceerd in zijn thuisstudio. Helemaal op zichzelf aangewezen heeft hij een album opgenomen wat helemaal in de huidige tijd past met terugkerende thema’s als home, family en love. Het album 'III' bestellen kan HIER!

Arctic Monkeys en War Child UK presenteren 'Arctic Monkeys - Live At The Royal Albert Hall'. Alle opbrengsten van dit live album gaan naar War Child UK om te helpen bij het opvullen van het verwachte tekort op hun fondsenwerving als gevolg van Covid-19. Het live album is opgenomen aan het begin van de 'Tranquility Base Hotel + Casino' tour en bevat de 20 mooiste nummers van de band tot nu toe. Bestellen kan HIER!

Alle 12 singles van Amy Winehouse voor het eerst in 1 box bij elkaar, dat is Amy 12X7! Daarnaast ook nog Amy Winehouse The Collection, een 5CD box met de 2 studio albums Frank en Back To Black, het postuum uitgebrachte album Lioness, het niet eerder op cd verschenen Live in London en een cd met remixes. Bestellen kan HIER!

Een paar dagen na de release van het album Uprising, speelde Bob Marley deze nu legendarische show in Dormund op 13 juni 1980. Dat concert verschijnt nu voor het eerst op 3LP, en voor VelvetMusic exclusief geperst op 'Sun Is Shining'-yellow vinyl! Bestellen kan HIER!